Home

CENTROSISTEM NS
centralni usisivači

Centralni usisivči ili ugradni sistemi za usisavanje, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima doprinose Vašoj udobnosti, zdravlju i kvalitetu u svakodnevnom životu.

Sa napretkom visoke tehnologije i implementacijom u savremene novoizgrađene objekte, centralni sistemi za usisavanje su postali neizostavni deo takozvanih SMART HOME domova.

Pored sjajnog osećaja da boravite u čistom prostoru, naš akcenat na glavnu prednost ovih sistema su izuzetna lakoća upotrebe i održavanja kao i dugotrajnost sistema. Takođe, ne treba zaboraviti da instalacijom centralnih sistema za usisavanje znatno podižete vrednost vaše nekretnine.

Uštedite vreme kada održavate domaćinstvo! Živite zdravije i ostavite dobar utisak na goste i klijente!

Šta su to centralni usisivači?

Elementi centralnog sistema za usisavanje

  1. Centralna jedinica: Ova jedinica sadrži motor i filtere za usisavanje prašine. Postavljena je u neki odvojeni prostor kako bi se smanjila buka i izbeglo unošenje prašine u životne prostorije.

  2. Fleksibilna creva za usisavanje u standardnim dužinama 7,5 ili 9 m
  3. Vakuum utičnice: Postavljeni su u zidovima ili podovima prostorija i povezani su sa sistemom cevi.

  4. Cevi i cevni setovi: Cevi se protežu kroz zidove ili podove i povezuju centralnu jedinicu sa usisnim otvorima u različitim prostorijama. Moguće je koristiti različite vrste usisnih creva i nastavaka za prilagođavanje čišćenju različitih površina.

Namena

Centralni sistemi za usisavanje se mogu ugrađivati u takoreći sve vrste objekata. Privatne, kuće, vile, stanove, rezidencije, poslovne objekte,  hotele, motele, staračke domove, zabavišta, bioskope, pozorišta, ambulante, bolnice itd. 

O nama

Kao firma Merkant smo 2005. godine među prvim kompanijama u Srbiji počeli da se bavimo isključivo instalacijom centralnih sistema za usisavanje. Tokom ovih godinasmo pratili trendove na tržištu gde smo prepoznali kvalitet i danas saradjujemo sa nekoliko vrhunskih proizvodjača centralnih usisivača sa zaista širokoim asortimanom ponude.

Reference

Slavijacoop, Novi Sad
Etno selo Stanišići Bijeljina
Dom kulture Prijepolje
PS Fashion, Čačak
Elektroinženjering, Novi Sad
Akvaterm, Novi Sad
Alexandar Gradnja, Novi Sad
Komplex luksuznih vila na Tatarskom brdu
DM Termoenergo Zemun
Veterinarska ambulanta Pančevo
Dumkor, Novi Sad
Motel Tammy, Platičevo

PWL Fashion Company, Šabac
Art & Craft, Budva
Koning PPI, Beograd
Lugonja Petrol, Novi Sad
Jugomont, Novi Sad
Miroslav Tanjga, Novi Sad
Izokop, Beograd
Gumatic, Novi Sad
Liatris doo, Beograd
Eurometal, UB
Investdom, Novi Sad