Home

CENTROSISTEM NS
centralni usisivači

Centralni usisivči i sistemi za usisavanje, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima doprinose Vašoj udobnosti, zdravlju i kvalitetu u svakodnevnom životu.

Sa napretkom visoke tehnologije i implementacijom u savremene novoizgrađene objekte, centralni sistemi za usisavanje su postali neizostavni deo takozvanih SMART HOME domova.

Pored sjajnog osećaja da boravite u čistom prostoru, naš akcenat na glavnu prednost ovih sistema su izuzetna lakoća upotrebe i održavanja kao i dugotrajnost sistema. Takođe, ne treba zaboraviti da instalacijom centralnih sistema za usisavanje znatno podižete vrednost vaše nekretnine.

Uštedite vreme kada održavate domaćinstvo! Živite zdravije i ostavite dobar utisak na goste i klijente!

Šta su to centralni usisivači?

Namena

 

Centralni sistemi za usisavanje se mogu ugrađivati u takoreći sve vrste objekata. Privatne, kuće, vile, stanove, rezidencije, poslovne objekte,  hotele, motele, staračke domove, zabavišta, bioskope, pozorišta, ambulante, bolnice itd. 

O nama

 

Sa ponosom možemo da istaknemo da smo među prvim kompanijama u Srbiji koja se bavi isključivo instalacijom centralnih sistema za usisavanje. Kao doo firma Merkant smo još 2005 godine postali ekskluzivni zastupnik belgijskog proizvođača centralnih usisivača Elek Trends. Tokom ovih godina, prepoznali smo kvalitet kod još nekoliko proizvođača tako da danas sarađujemo sa nekoliko vrhunskih proizvođača centralnih sistema za usisavanje.